Mi a baj a kenyérrel és a gluténnal? - Röviden: semmi – illetve sok minden
2018. 02. 08. 19:14Kommentek (9)
A glutén-érzékenység ma inkább divat, mint valódi probléma. A lakosság mindössze 1/100 százaléka (10.000-ből 1) bizonyítottan lisztérzékeny, ennek ellenére a gluténmentes élelmiszerek piaca nagyjából 18 %, vagyis a lisztérzékenység nagymértékben üzlet is.
A lisztérzékenység viszont csak az utóbbi 30-35 évben került a figyelem középpontjába.
Akkor most...
A valódi Paleolit táplálkozás - a könyvek és a valóság
2018. 02. 03. 06:36Kommentek (3)
Amikor először olvastam a magyar Paleolit táplálkozás című könyvet azt mondtam – „Hú! Igaza van!” – majd elkezdtem gondolkodni! (néha nem árt :) )
A könyv lényege tulajdonképpen az (legalább...